• (069)212-086
  • info@absolut-construct.md
Construcția caselor la cheie


Construcții de case și vile.

       Dacă doriți să fiți mai aproape de natură și să simți căldura căminului familial, construcția unei case - este exact ceea de ce aveți nevoie. În ciuda costurilor relativ ridicate al terenurilor și materialelor, construcția caselor individuale capătă în fiecare zi din ce în ce mai mulți susținători.
       Fie că este vorba o vilă de lux sau o casa simpla, nevoia pentru construirea unei case private există mereu. Casa pe pământ vă oferă noi standarde de viață, departe de agitația orașului.

       Oferim clienților noștri așa servicii ca Proiectarea și Construcția caselor la comanda, conform proiectelor individuale.
       Avem angajați specialiști cu studii de specialitate și experiență practică vastă în construcții.
       Tehnologiile de bază utilizate la construcția caselor sunt: case de piatra – blocuri de calcar, vile din blocuri de silicat (beton celular: Ytong,), blocuri ceramice mari (Brikston), case complet monolite, precum și cu schelet monolit, pereții cărora sunt executați din același blocuri de calcar, beton celular sau blocuri ceramice.


Cum să economisiți la construcția casei, dar nu și pe calitate.

       Știți cum să economisiți pe construcția casei? Noi știm. E necesar de a construi calitativ, din materiale de calitate și durabile, care o sa reziste pentru secole. Atunci nu va fi nevoie să cheltuiți bani pe construcții și reparații capitale la casă în viitor.

       Comandați la azi construcția casei! Sezonul de construcție este foarte scurt în Republica Moldova (aprilie - noiembrie). Dar înainte de a începe lucrările de construcție pe șantier, trebuie să reușim să facem devizul (dar asta nu e rapid dacă devizul este detaliat și precis). Dacă nu încă aveți un proiect - cu atât mai mult trebuie de reușit de elaborat documentația de proiect! Proiectul poate fi comandat la noi sau la alte companii de proiectare.


Ce companie de construcții să alegeți pentru construcția casei la cheie?

       Puteți petrece o licitație pentru a selecta compania, dar trebuie să atrageți atenția că principalul criteriu de selectare a unei companii de construcții nu este costul construcției casei la cheie, dar calitatea: calitatea materialelor, calitatea echipamentului (cazane, conducte, robinete, etc.) și calitatea lucrului.
       Pentru a compara în mod corect prețurile pentru construcția caselor la diferite companii, este necesar să se compare lucrările incluse, termenii și calitatea materialelor.
       Clienții, de obicei, nu sunt specialiști în construcția caselor și nu au experiența de a trăi într-o casă pe pământ (vilă), de aceea nu le este ușor să alegă ce casă să construiască, din ce materiale, și cu atât mai mult – cu ce utilaje să o echipeze.
       Clienții nici nu sunt obligați să cunoască acest lucru! Aflați toate acestea la constructori sau proiectanți. În cazul în care constructorul vă întreabă toate acestea pe Dvs. și nu poate nimic să vă recomande, se poate pune la îndoială competența și experieța lui.
       O companie de construcții bună, vă recomandă ce fel de materiale și ce proiect de casă să alegeți, ce material este mai bun sau mai puțin bun. La ce se poate fi economisit în procesul construcției casei, și pe ce nu se poate.

       Consultarea preliminară poate fi obținută la managerii noștri, iar o consultare mai detaliată, la birou cu inginerii și proiectanții noștri (gratuit, dar cu programare prealabilă).
       Companii care construiesc case în Republica Moldova sunt multe, iar echipe de construcție și mai multe. Dar companii de încredere, specializate în construcția caselor și vilelor la cheie – sunt puține.


Pentru mai multe detalii despre serviciile “Absolut Construct”, ne găsiți la:

Tel.: (069)212-086
E-mail: info@absolut-construct.md