• (069)212-086
  • info@absolut-construct.md
Rezidențial

    Planificăm, construim și gestionăm construcția diferitor tipuri de proiecte rezidențiale. În calitate de Manager de Proiect sau Antreprenor General suntem capabili să ghidăm procesul de planificare și proiectare, să coordonăm echipa de proiect și să servim drept punct central pentru comunicare și luarea deciziilor.  Pentru noi este o place să administrăm procesul de colaborare cu toate părțile interesate pentru a crea medii în care oamenii trăiesc, lucrează și se joacă.

    Ca și clădirile comerciale, proiectele rezidențiale se încadrează în două categorii:

  • Construcție în totalitate nouă. Dezvoltăm și gestionăm construcția diferitor tipuri de proiecte rezidențiale noi, de la construirea propriu-zisă clădirii până la lucrărilor interioare și exterioare. Cel mai mare beneficiu a acestei categorii este capacitatea de a dezvolta cele mai potrivite proiecte pentru Beneficiari și utilizatori finali.
  • Reconstruirea clădirilor – reparația și modernizarea clădirilor existente. Reconstruirea clădirilor poate include: întărirea structurii și a fundamentului, replanificarea clădirii și a spațiului, reconstruirea arhitecturală, lucrările de reparație în interiorul clădirii, instalarea utilajelor moderne și asigurarea cu noi comunicații. Cel mai mare beneficiu este aspectul sustenabilității față de mediu.


Pentru mai multe detalii despre serviciile “Absolut Construct”, ne găsiți la:

Tel.: (069)212-086
E-mail: info@absolut-construct.md