• (069)212-086
  • info@absolut-construct.md
Despre Absolut Construct


Misiunea companiei "Absolut Construct" este de a construi la o societate mai bună și mai sigura pentru oameni, clienți și comunitate. Promovăm integritatea și etica la toate nivelurile, investim in siguranța si dezvoltarea personalului. Introducem și aplicam cele mai stricte standarde, cele mai bune metode și cele mai noi tehnologii pentru a moderniza industria construcțiilor din Republica Moldova. Apreciem relațiile de afaceri de lungă durată cu clienții noștri și considerăm că doar împreună putem contribui pozitiv la prosperitatea și bunăstarea societății noastre.


Activitățile de bază ale companiei noastre sunt:

  • Servicii de Antreprenor General, Managementul Proiectului și de Proiectare-Construcție pentru construcția și reparația caselor de locuit, altor construcții civile și industriale, inclusiv birouri și spații comerciale.
  • Servicii de Proiectare și Design a caselor de locuit, construcțiilor civile și industriale, inclusiv birouri și spații comerciale.
  • Servicii de Elaborarea și Verificarea Devizelor de cheltuieli pentru construcții civile, industriale și de infrastructură.
  • Servicii de “Responsabil Tehnic”, destinate pentru apărarea intereselor clienților care deja au început construcția sau care abia o încep și doresc să aibă in spatele lor specialiști cu cunoștințe bogate in domeniu.
  • Servicii de Inspecție imobiliară a caselor și a clădirilor comerciale pentru a determina starea clădirii și a identifica problemele de întreținere pentru cumpărători casei sau a clădirii, agenți imobiliari și proprietarii.

Ce spun clienții noștri despre serviciile Absolut Construct

Sectorul industrial: Honey Flow SRL.
Sectorul public: Liceul Teoretic “Alexandr Pușkin”


Pentru mai multe detalii despre serviciile “Absolut Construct”, ne gasiti la:

Tel.: (069)212-086
E-mail: info@absolut-construct.md