• (069)212-086
  • info@absolut-construct.md
Calitate, sănătate și securitate


 “Absolut Construct” este prima companie din Republica Moldova care ș-a standardizat serviciile de construcție conform ISO 9001 și ISO 45001 care a are la baza o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu construcțiilor și al managementului, care și-au pus scopul de a face procesul de construcție cât mai transparent și eficient pentru clienții săi, oferind servicii complete, calitative  și sigure pentru fiecare etapa a lucrărilor.

Politica QHS

Politica QHS și sistemul nostru de management sunt elaborate conform standardele ISO 9001:2015 și ISO 45001:2018. Administrăm procesele de construcție prin intermediul sistemului nostru de management integrat: acesta include planificarea, comunicarea, instruirea, inspecțiile, auditul, revizuirea managementului și obținerea feedbackul pentru îmbunătățirea continua a sistemului QHS.

Descărcați: Politica QHS (RO); Manual QHS (RO).

Pentru noi contează

Departamentul QHS desfășoară un program de promovare a siguranței ocupaționale, denumit "Pentru Noi Contează". Aceasta include introducerea personalului nostru, subantreprenorii și furnizorii în cerințele privind calitatea, sănătatea și securitatea, furnizarea de informații, instruirea și supravegherea.

Descărcați: Ghid introductiv QHS (RO).


Pentru mai multe detalii despre serviciile “Absolut Construct”, ne găsiți la:

Tel.: (069)212-086
E-mail: info@absolut-construct.md